Skip to main content

RAEE és tot l’equip elèctric i electrònic que es converteix en residus. Això abasta tots els components, sub-muntatges i consumibles que formen part del producte en el moment en què es rebutja.

Avui en dia, són els residus que més ha augmentat a causa del gran consumisme de la societat. Els AEE (aparells elèctrics i electrònics), són més comuns, tenen un ús molt constant en el nostre dia a dia i, a més, cal destacar la característica de l’obsolescència programada.

És un malbaratament molt desconegut per la societat. Però només un ha de seure a qualsevol lloc i mirar al seu voltant per poder observar que estem envoltats d’AEE; llums, ordinadors, telèfons mòbils, refrigeradors, pantalles,…

A ACS Recycling, ens dediquem exclusivament a la bona feina d’assessorament i gestió de tots aquests per a qualsevol tipus d’empresa des de fa 7 anys. La nostra feina és conscienciar i ajudar a les empreses a fer un bon reciclatge de tots aquests. Ens adaptem a qualsevol empresa i a les seves necessitats ajudant-los en tot moment.

Avui, estem en una situació d’ignorància per part de les empreses i creiem que els departaments mediambientals no estan fent un gran treball pràctic per ajudar i promocionar empreses com la nostra. Creiem que hauríem de ser més estrictes a l’demanar la gran tasca de reciclatge per a totes les empreses. Ens trobem que molts dels RAEE que es generen, acaben en mans de qualsevol tipus d’empresa sense permisos i/o en mans de persones que mouen aquests residus a llocs desconeguts. Aquesta pràctica no ha de ser encoratjada, la pràctica del reciclatge adequat ha de ser encoratjat, ja que el tractament incorrecte d’aquests té un impacte negatiu en el medi ambient i que perjudica el conjunt de la Societat Mundial.

La nostra missió és satisfer la triple R; reduir, reutilitzar i reciclar.

Cristóbal González Tortosa (CEO), Cristóbal González Durán (Director General) i Víctor González Durán (Director Comercial)