Skip to main content
 
 

Líders en la gestió i tractament de residus elèctrics i electrònics

 

Let's make the world greener

 

Reduir.
Reutilitzar.
Reciclar.
Recuperar.

1
1

Tractament sostenible dels residus electrònics

Som una empresa dedicada als serveis mediambientals especialitzats en la gestió i reciclatge de residus elèctrics i electrònics (RAEE). Ajudem a les empreses a complir les seves obligacions mediambientals promovent la sostenibilitat i l’economia circular.

Saber-ne més

¿Quins residus elèctrics i electrònics reciclem?

A ACS Recycling disposem de totes les certificacions corresponents que ens permeten gestionar i tractar els següents grups de residus elèctrics i electrònics (RAEE).

Veure llistat de residus de WEEE
residus elèctrics i electrònics reciclem

Com ho fem?

Reducació. Reuse. Raclarir. Recuperar

A ACS Recycling oferim un servei especialitzat i de qualitat per a cadascun dels nostres clients. D’aquesta manera, els ajudem a contribuir de forma òptima al medi ambient, permetent-los reduir costos i obtenir una màxima valoració dels seus residus

Líders en gestió i reciclatge de RAEE d'equips informàtics

Reciclatge d’equips elèctrics i electrònics

Aportem solucions perquè les empreses es puguin adaptar als continus canvis de la normativa mediambiental. Proporcionem assistència ambiental i assessorament per ajudar les empreses a complir amb la legalitat.

Ajudem a les empreses a continuar el seu negoci i ens encarreguem del reciclatge d’equipaments i equips elèctrics i electrònics. Gestionem els residus d’una manera sostenible i cuidem el medi ambient, apostant pel futur i l’economia circular.

Confien en nosaltres

Des del primer dia hem centrat tots els nostres esforços en oferir el millor servei possible a tota la nostra cartera de clients, oferint un tracte personal i directe amb un servei personalitzat i transparent. El nostre equip de professionals del sector pot auditar i assessorar sense compromís, amb l’objectiu d’ajudar, donar resposta i satisfer les necessitats que desitja. Establim relacions de confiança amb tots els nostres clients i, partint d’aquesta proximitat, treballem pel seu benestar mediambiental. Aquest alt grau de confiança és també el resultat de l’esforç i la determinació que els professionals de reciclatge d’ACS mostren en el seu dia a dia en l’organització.

Treballem amb petites, mitjanes i grans empreses, entitats públiques i hospitals constitucionals, així com amb els principals sistemes col·lectius de responsabilitat de productors est ampliats (SCRAP), amb l’objectiu d’ajudar als nostres clients a complir estrictament amb les obligacions legals dictades pel Reial decret 110/2015.

JA ETS CLIENT?

Pots sol·licitar la recollida dels teus residus elèctrics i electrònics directament on-line.

ENCARA NO ETS CLIENT?

Valorar els seus residus elèctrics i electrònics i unir-se a empreses sostenibles.