Reduir.
Reutilitzar.
Reciclar.
Recuperar.

 
 

Líders en la gestió i tractament de residus elèctrics i electrònics

 

Let's make the world greener

1
1

Qui som

Som una empresa dedicada als serveis mediambientals especialitzats en la gestió i reciclatge de residus elèctrics i electrònics (RAEE). Ajudem a les empreses a complir les seves obligacions mediambientals promovent la sostenibilitat i l’economia circular.

Saber-ne més

Quins residus gestionem

A ACS Recycling disposem de totes les certificacions corresponents que ens permeten gestionar i tractar els següents grups de residus elèctrics i electrònics (RAEE).

Veure la llista completa
Gestió del RAEE espanyol amb servei de recollida

Com ho fem

Reducació. Reuse. Raclarir. Recuperar

A ACS Recycling oferim un servei especialitzat i de qualitat per a cadascun dels nostres clients. D’aquesta manera, els ajudem a contribuir de forma òptima al medi ambient, permetent-los reduir costos i obtenir una màxima valoració dels seus residus

Líderes en la gestión de RAEE y reciclaje de material informático

Recicla adequadament els teus e-waste

Aportem solucions perquè les empreses es puguin adaptar als continus canvis de la normativa mediambiental. Proporcionem assistència ambiental i assessorament per ajudar les empreses a complir amb la legalitat.

Ajudem a les empreses a continuar el seu negoci i ens encarreguem del reciclatge d’equipaments i equips elèctrics i electrònics. Gestionem els residus d’una manera sostenible i cuidem el medi ambient, apostant pel futur i l’economia circular.

Confien en nosaltres

A ACS RECYCLING treballem amb empreses petites, mitjanes i grans, entitats constitucionals i hospitals, així com amb els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP), amb la finalitat d’ajudar als nostres clients a complir estrictament les obligacions legals dictades pel Reial decret de 110/2015.

JA ETS CLIENT?

Pots sol·licitar la recollida dels teus residus elèctrics i electrònics directament on-line.

ENCARA NO ETS CLIENT?

Valorar els seus residus elèctrics i electrònics i unir-se a empreses sostenibles.