Skip to main content

Compromesos amb un món més sostenible

Líders en la gestió i tractament de residus elèctrics i electrònics

A ACS RECYCLING som experts en la gestió i tractament de residus elèctrics i electrònics (RAEE). Estem situats a Sant Quirze del Vallès, al cinturó industrial de Barcelona. Disposem d’una planta de reciclatge de raee pròpia, autoritzada per l’Agència de Residus de Catalunya, amb el codi de gestor E – 1508.14.

Oferim un servei especialitzat de qualitat per a cadascun dels nostres clients, per contribuir a l’optimització dels seus processos, reduir costos i obtenir la màxima recuperació dels seus residus,seguint la nostra filosofia de 4R, Reducir, Reutilizar, Reparar i Reciclar. Per tal d’ajudar als nostres clients a complir estrictament amb les obligacions legals.

Missió

Foment de l'economia circular

Aportem valor a la seva empresa ajudant-li a gestionar i reciclar els residus electrònics de manera sostenible seguint les directrius del Reial decret 110/2015. Contribuir directament a la preservació del medi ambient apostant per l'economia circular.

Visió

Líders en la gestió de residus

Ser la principal planta de reciclatge de residus elèctrics i electrònics per al sector industrial amb un sistema de recollida i tractament correcte i transparent.

Valors

Compromesos amb el Medi ambient

Sensibilització ambiental, innovació, treball en equip, confiança, fiabilitat i vocació de client.

Equip directiu

Cristóbal González Durán (Director General)

Víctor González Durán (Director Comercial & Marketing)

Líders en gestió i reciclatge de RAEE d'equips informàtics

Reciclatge de residus elèctrics i electrònics

A ACS Recycling disposem de totes les certificacions corresponents que ens permeten gestionar i tractar els següents grups de residus elèctrics i electrònics (RAEE).

Saber-ne més

JA ETS CLIENT?

Pots sol·licitar la recollida dels teus residus elèctrics i electrònics directament on-line.

ENCARA NO ETS CLIENT?

Valorar els seus residus elèctrics i electrònics i unir-se a empreses sostenibles.